Aquila

Toppserien med det lille ekstra i alle detaljer er endelig her! Vi ville kombinere det beste fra Fluvius og Aroni og plusse på et par detaljer til for å lage en virkelig toppserie som tåler sammenligning med hvilke som helst andre. I Aquila er det rett og slett ikke spart på noe. Her har vi kombinert mykhet, kraft, presisjon og komponenter i en unik stangserie vi er svært stolte av! Aquila har smalere klinge, matt oliven overflate, Rec-recoil snake-ringer, finjustert korkgrep og nytt forbedret snellefeste. Hver del har beskrivelse av modell og prikker i sølvfarge for nøyaktig montering. Og som i alle tidligere serier fra Eikre-fly har hver stang i serien unike egenskaper tilpasset sin klasse og bruksområde. Derfor vil vi også beskrive hver modell i serien for seg.

Serien består av 8 forskjellige stenger og alle leveres i sort corduratube med norsk flagg og oliven pose merket med serie, lengde og klasse.

Aquila 9'0 Aquila 10'0'' #3 Aquila 9'3'' #6 Aquila 10'0'' #7

Tekniske detaljer:

Japansk karbon, Optimum Fibre Alignment Technology (OFAT) – Sikrer optimal fiberretning i karbonmaterialet i forhold til belastningen i stanga, Titanium coated Silicone Carbide strippers, Rec recoil snake guides, matt silver reel seat with matching carbon insert, High grade cork handle (AAAA).

Eikre Aquila leveres med 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil til første eier.

Del og lik oss på:
Facebook
Google+
https://www.eikre-fly.no/aquila/